22/02 2020

Søndag den 1. marts 2020 afholder Holbæk Og Omegns Møntklub deres årlige møntbørs i Fritidscenteret i Holbæk.
Salgs- og bytteborde er på nuværende tidspunkt fuldt booket, så handlere og krejlere er i hvert fald klar.
Forhåbentligt er der også igen i år et godt fremmøde af publikum.
Arrangementet er for alle, og adgangen er ganske gratis. Der afholdes auktioner, og der er mulighed for at købe forplejning
i Fritidscenteret.

Se mere info på www.holbækmøntklub.dk


15/12 2019

Per Groth har været så venlig at sende mig de originale filer til “SPILLE/AUTOMATMÆRKER benyttet i Danmark fra 1990 og frem” og “DANSKE SNURREMØNTER i farver“, som blev udgivet i 2013.
Per Groth er vel et kendt navn blandt de fleste samlere af tokens og spillemærker, han har været medlem af Danish Token Club i mange år, hvor han blev valgt ind i bestyrelsen i 1985.
Materiale som allerede findes elektronisk, er jo nogen af de lette lavthængende frugter, så det bliver en kæmpe hjælp, til også at få flettet nyere spillemærker ind i værket.

Tak til Per Groth for denne håndsrækning!


9/12 2019

Danish Token Club har velvilligt stillet materiale til rådighed i form af en næsten komplet samling af klubbens medlemsblade, som jeg venligst har fået lov til at låne.
Jeg forventer disse blade kan bidrage med en masse gode oplysninger, efter som bl.a. Henning Burgunder, Viktor Søndergaard og Jørgen Sømod alle har været medlemmer af Danish Token Club, siden den startede i 1979, og løbende har bidraget med artikler til medlemsbladet.

Tak til DANISH TOKEN CLUB for dette bidrag til mit online katalog!


3/11 2019.

Jeg laver lidt om på konceptet. Hvis jeg skal lede efter er spillemærke, og ikke er bekendt med et ES eller JS nummer , er det en lang proces at søge i et katalog med én endeløs række af spillemærker.
I særdeleshed fordi, der ikke er fotos af alle mærker – endnu.
Derfor har jeg ændret lidt i opdelingen, således at hver nominel værdi yderligere opdeles alfabetisk.
Det bliver sådan, at REX AUTOMATER A/S bliver at finde under R i alfabetet, mens BRD. STEFANSEN bliver at finde under S.
På de små sider, f.eks. 2-øres mærkerne, er en alfabetisk inddeling knapt så påkrævet, da de kan være på en enkelt kort side.

Og…så er der kommet SSL certifikat på Sofacykel.dk, det er efter sigende et must, hvis man skal være med på beatet ;o)